New Group Exercise Timetable

New Group Exercise Timetable – Starts Mon 8th January 2018

Class Time Duration Instructor
Monday Revolution 6:15 – 07:00 45 min Josh
Body Balance 09:15 – 10:00 45 min Linda
Circuits 12:15 – 13:00 45 min Connor
CXWORX 18:00 – 18:30 45 min Sarah
Boxercise 18:30 – 19:15 45 min Arron
PiYo (starting February) 19:15 – 20:00 45 min Arron
Revolution 20:00 – 20:45 45 min Arron
Tuesday Revolution 09:15 – 10:00 45 min Connor
Yoga 10:00 – 11:00 60 min Louise
Pilates 12:30 – 13:30 60 min Linda
Junior Box-Fit 16:20 – 17:00 45 min Connor
Pilates 18:00 – 19:00 60 min Linda
Revolution 19:00 – 19:45 45 min Sarah
Zumba 20:00 – 21:00 60 min Sarah
Wednesday Kettlebells 06:15 – 07:00 45 min Arron
CXWORX 12:30 – 13:00 30 min Sarah
Yoga 18:00 – 19:00 60 min Lauren
Revolution 19:00 – 19:45 45 min Leyla
Circuits 19:15 – 20:00 45 min Lee
Thursday Pilates 11:30 – 12:30 60 min Linda
Body Balance 12:30 – 13:30 60 min Linda
Junior HIIT 16:20 – 17:00 45 min Josh
CXWORX 18:00 – 18:30 30 min Sarah
Box HIIT 18:30 – 19:00 30 min Connor / Josh
Zumba 19:00 – 20:00 60 min Sarah
Revolution 20:00 – 20:45 45 min Josh
Friday Boxercise 6:15 – 07:00 45 min Connor
Saturday Kettlebells 8:00 – 8:45 45 min Gym
Revolution 9:00 – 10:00 60 min Arron / Connor
Zumba 10:00 – 11:00 60 min Sarah

 

About the Author
Contact Us
  • We'd like to get permission to periodically contact you in the future with information about our services.
    For more information please see our Privacy Policy
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.